Saturday, May 1, 2010

hari yang haru

Salam

Agak lama tak update blog (lama bagi standard aku la)
Bizi dengan exam
Abes exam, bizi meng-enjoy lak =P
Abes meng-enjoy, bizi 'operate' baby aku lak (tesis la tu)
Arini la baru aku dapat surf internet untuk leisure

Lepas log in ke blogger, aku g la merayap ke blog member2 yg len
Rupa2nya banyak gak aku tinggal
Merayap pnye merayap sampai la ke blog asma' noor (jauhtapidekat)
Kepada cik asma', tahniah kerana berjaya buat aku menangis tengah2 malam buta
Tak sangka rupanya begitu pandangan ko terhadap aku
Terharu giler, dan ye aku ingat lagi memang kita start rapat masa 2nd year

Erm, with God's will, my life as a full time student will come to end (very) soon
Buat masa ni aku takkan tulis pasal tu
Sebab aku takut aku takkan dapat tahan rasa apa yang akan dirasai
Mungkin aku takkan nangis
Tapi perasaan itu menyakitkan, itu yang aku tak larat tu

Seperti sem lepas, kali ni aku sekali lagi 'ditinggalkan'
Maksudnya, aku yang last skali balik antara geng2 aku
Sedey kot tengok member angkat barang dan blah
Dah la kene tinggal dengan dak2 volley sebab tak sempat balik kolej on time
Sedey berkali ganda jadinya
Nasib baik jumpa elleyza, wawa dgn k.zati masa kat stesen bas LRT universiti
Terubat la ckit kesedihan tu
Dah la pas baca blog2 kawan tadi
Laptop ni g play lagu Graduation (Friends Forever) yang penyanyi die Vitamin C tu
Haru gila kot

Aku nak panggil hari ini sebagai: "HARI YANG HARU"

4 comments:

~terataibungaindah~ said...

dan aku bace hari yg 'baru'..haha

xmampu nk melayan kesedihn saat ni bile terpksa pk kan 4 lg paper yg menanti... damn hurt..enuff said.

dot3 malas sign in said...

ahaha..sbb contact lense tercabut ek? =p..ehe

xpe, ckit je ag..tp sakit tu mmg sakit r..

jig's_echizens said...

taniah berjaya nges..ahaa~

dot3 malas sign in said...

siot r ko...huhu