Friday, November 26, 2010

Saya dah ada keje

Kawan2
Saya dah ada keje sekarang
Keje sbagai QS
Akan mula next week
Maka, hasrat korang nak tengok aku bukak Facebook x tercapai :P
Nervous giler sebab company tu bukan consultant firm mahupun contractor
Company tu company Interior Design
Mana pernah blajar kira ID masa kat U!!
Doakan aku ye!

9 comments:

hannah jamma said...

cool!
congrats! dekat mana?

marinata said...

waaa..im happy for u..!!!!!
bace title je aku dah senyum lebar *sambil lompat2 kegirangan..hehehehe

ehem ehem.. hena bile lagi? hehehe
ha'ah nab, kat neeee?

~terataibungaindah~ said...

all the best to u.. haHa d0nt w0rry la budak2 um kn multitask-er haha =p

dot3 malas sign in said...

hannah:
ahaha, thx!!! :)
kt PJS 1, sumwhere near old klang road
ok la sbb xnk jauh2, pnat
kt subang jaya tu traffic jam cam hape je
nk kluar dr subang jaya mse pg2 if ur lucky 15-20 min
klu x, 1/2 jam

marinata:
waa, thx!!!
sila lihat di atas
agak dkt dgn rumah ko

p/s: sori aku lupa b'day ko..ble igt mcm dh lmbt sgt sbb tu aku x wish...sorry :(

terataibungaindah:
thanks! :)
mintak2nye elok la jd nye nnti
nervous2!!!

cerimanis said...

yeay~~~hasrat parents tercapai!!
molek la tu!!!!
emy happy juge!!!

go nabila!!!!

hannah jamma said...

[dot dot dot]
waahh, bagus nya.
hebat lah!
congrats again :)

[marina]
kita dah kerja lah marina!
hehehe.

-ain- said...

huhu...tahniah... :)
selamat memasuki alam kerja pulak...hehehe

dot3 malas sign in said...

cerimanis:
ahahaha
thx
minx2 nye ni keje t'baik utk aku *peace*

hannah:
thanks again too!
u dah keje ye?
consultant firm ke?
*ish byk plak tnye*

ain:
thanks :)
klu boleh sbnrnye xnk tinggalkn zaman studnt...ahahaha

hannah jamma said...

haha, takpe, biasa lah, i pun tanya u jugak kan?
hehe.
bukan consultant, construction company aka contractor :O
dekat kota damansara, nasib baik ada duke, so around 30 minutes je from rumah.
tapi nak balik 40 minutes to 1 hour :((