Tuesday, August 18, 2009

The much delayed photos of Kelantan trip......

As promised, the photos


sila cari perbezaan....hehe (credit to cik nad 4 d photos)



berhenti makan (kat raub rasenye)



eniq tgh breakfast kat machang (kalau tak silap la).....yang ade nasi je tapi aku x biasa makan nasi pagi2...huhu

selamat menjejakkan kaki ke kelantan dan seterusnya tempat penginapan....ok, ayat poyo....






thirah muka x rela buat keje....




muka encik ahmad yang macam bagus...huhu


hanim bajet comel



orang yang mengambil gambar diambil gambarnya....




budak grup masjid + sikit budak grup rumah melayu




apa yang wanie dgn cerimanis tgh buat tu?


nad, salmi, iza


u amek gambar i, i amek gambar u...




bas UM di depan UM....ok, x kelakar....


3 jejaka berbincang, satu jejaka memerhati...jejaka keempat adalah encik imran yang seluar putih kat belakang tu...jangan salah sangka bahawa dia lembaga yang memunculkan diri masa aku amek gambar ni.......


encik imran......sebelum gambar ni dia buat aksi comel tapi x sempat nak snap....

ayah mengawasi 2 anaknya yang sedang bermain...=P
anak sapa la nih?

macam comel je gambar ni....huhu

jap ade....



jap xde.....ke manakah cerimanis menghilang?


p/s: ni yang aku larat upload setakat ni...akan ada part II & III....tapi mayb lambat sebab pasni sgt2 bz....

6 comments:

marinata said...

feewwwiiiiit!!! syabas2!!! suda maju skarang..haha =)
thumbs up! hehe

DoT dOt DoT said...

so, aku x maju la sblm nih? =P...ahaha
yup2 tp upload byk2 sgt la menyeksakan.....huhu
nnti nk tmbh...ade dlm 40 gambar lg yg aku nk upload.....

hannah jamma said...

why?
why?
why?
dot dot dot!
cheh, kalau marah panggil dot dot dot cam kelakar je.

DoT dOt DoT said...

hurm, mayb sbb ianya satu amusement utk urs truly...ehehe
ye, mmg klakar marah tp x dpt nk pggl nme...ehehe

seliparjamban said...

asl gamba ak sume hodoh2..??
ini tidak adil.xnmpk cam ak rajin pon

DoT dOt DoT said...

sape soh ko wat muka hodoh time aku nak amek gambar?...ehehe
bkn ko mmg x rajin ke?...ahahaha