Thursday, August 20, 2009

Part II

Part II (I should do something about my assignments right now but I just don't have the mood for it *_*)






Menara Masjid Kampung Laut...jangan tertipu dengan keadaan luarannya....sangat membuat orang rasa nak jatuh sebab banyak sangat rosak.....aku peluk tiang kat tengah sebab gayat (ketinggian badan aku menambah kegayatan itu -_-")








Singgora tiles....on another perspective....maybe i should crop the top part off first...or maybe not.....ahh, well








Masjid dan menara....cuaca yang terang tapi mendung (?).....







hurmmm, what should i write here?....being romantic?








thirah buat muka macam tengah sembelit...atau mungkin dia tengah mengantuk....






kopi yang air gulanya kaler hijau...tak tipu....x caye tnye tiqah






minum air dalam jar?...oh tidak, ia adalah cawan tapi pemegangnya kat sebelah sana...honey lemon ice and iced milk tea







french toast cik tiqah...diet ye? =P







roti bakar...x ingat sape punye....time dinner ni makanan aku sampai last skali...orang lain dah nak blah dah time tu....eniq siap buat teori lagi pasal aku...dia cakap kalau aku kluar makan dengan member meang makanan aku sampai last skali...mungkin teori dia ade sikit kebenaran....







balik dari berfoya2 kat Kopitia-yang-aku-x-ingat-nama (not much of a kopitiam though)....terpaksa guna flash sebab jalan ni gelap....






wan bajet comel...ingat orang terpikat dengan muka tu la? =P








sume pun macam hepi dpt berfoya-foya. walaupun kat kopitiam ape ntah. yang dah kehabisan gula. dan kami terpaksa order air yang guna susu.dan kene dengar john punye citer hantu.owh hepinya (T_T)






tak tau motif gambar ni......bukan aku yang amek...owh, perempuan ini nama panggilannya adalah eniq....






gambar ni pun aku taktau motif....mungkinkah cerimanis takut kamera?...tapi nape cik tiqah tersenyum?....






alahai, comelnya la kanak2 dua orang ni.....too bad the picture's quality is not that good










taktau kenapa cik tiqah senyum sampai camni?....mengapakah?...sebab dia di kota bharu kah?



Pasangan Bahagia I



Pasangan Bahagia (?) II....=P...kalau jona baca ni, maafkan aku ek...


macam muka sape ek? (x sure sape yang amek gambar ni)



the moment i post this picture, my fate is sealed...i'm soo gonna be killed by hannah


rasydan, apakah?

P/s: Part III akan datang....not sure when....could be tomorrow, could be next week, could be whenever i feel like uploading it...

6 comments:

cerimanis said...

suke pic singgora tiles tu....
suke2~~~~~~

lea_meEra said...

gambar henna tu kasi cuci then tampal kat fac! haha!

DoT dOt DoT said...

cerimanis:
kelebihan orang tinggi...ehehe =P
xyah panjat ape2 pun nak amek gambar tu....

lea_meera:
idea yg bagus!...ehehe
confirmed, i'm gonna be killed by hannah,...

Anonymous said...

saya rasa semakin tertarik bca blog kamu.. semakin cheerful bila ad gambar and description yg mencuit hati.. hehehe

Anonymous said...

lg 1.. pandai jugak dan tu posing gambar ek.. hahahahahahahahahhah....

DoT dOt DoT said...

anonymous:
owh, sy berbangga...ehehe
tapi x slalu gambar diupload....byk limitation....ehehe

ni satu lg fakta, dia yg soh sy amek gambar die posing....ehehe