Friday, April 9, 2010

baby ku sayang

Akhirnya
Hasil kisah 'cinta' aku dan Mr. D selama lebih kurang 8 bulan ni:
Satu baby yang lahir lebih kurang kul 4.10 petang tadi
Lega aku
Setelah bertarung lebih kurang 48 jam, lahir gak baby aku

Tapi, baby orang lain sume lahir lagi awal dar baby aku
Bak kata nad disk, baby aku anak bongsu

Tuhan je tahu camne perasaan bila sume dh selesai tadi
Dah takde rupa cam zombie
Dah takde otak weng2
Dah takde pegi makan dengan muka baru bangun tido yang kronik (SILA BACA: ada garis2 cadar kat muka)
Dah takde tension bila laptop kluar lagu raya tengah2 malam buta
Dah takde tahan ngantuk
Ok, banyak benda dah takde

Tak dinafikan sume ni partly salah aku
Aku memang selalu wat keje last minute
Tapi kali ni, ada unsur2 yang aku tak boleh kawal gak
Unsur yang frustating
Tapi apa2 pun, sume tu dah lepas
Alhamdulillah
Sekarang cuma berharap hati mak dan ayah angkat lembut masa check baby aku tu

oh yeah!!!!!!!!!!
(cheh, gaya cam dah abes blaja)

2 comments:

~terataibungaindah~ said...

name anak b0ngsu is ccik put.=p

dot3 malas sign in said...

ahahaha
cm lwk je nme tu..
bg la ape nme pn kt ank bongsu tu..pasrah...ehee