Thursday, April 1, 2010

interview dan kelihatan bodoh

Alhamdulillah

Selesai satu masalah yang sangat besar bagi aku
Akhirnya aku dapat buat case study aku
Jangan di tanya macam mana aku dapat buat appointment dengam contract manager tu
Dapatnya senang, tapi jalan sebelum nak dapat tu, aku tak mau ingat

Dan seperti biasa, kalau interview kena la rekod interview tu
Aku pun rekod la interview aku tu
Dan tadi aku playback recording tu
Dan hasilnya?

Aku rasa nak hantuk je kepala kat dinding
Tak pun sorokkan kepala dalam tanah
Kenapa?

Tak, bukan sebab tak dapat rekod
Tapi sebab aku kedengaran macam orang bodoh yang taktau apa2 langsung pasal kontrak dan benda yang aku research ni

Student QS? Taktau kontrak?
Damn
Buat tesis pasal SMART tapi clueless pasal SMART?
Double damn

Kalau supervisor aku dengar recording tu mesti dia pun rasa nak hantuk2 kepala kat dinding
Sambil tu dia cakap "apasal la aku ada student camni?"

Adoi....
mintak2 la interview esok aku tak buat perangai bodoh aku hari ni



p/s: masih pissed off  dengan kejadian semalam...bajet hebat

5 comments:

-ain- said...

gud luck!!!

leemee said...

ape kejadian semalam? haha!

dot3 malas sign in said...

ain:
thx!

leemee:
eleh, wat2 tnye lak..chet
smpai skrg aku skt ati dowh..

nadya_haikal=)) said...

hahhaha!!
lawak2!!!
meh ak sorokkan kepala ko dlm tanah..huhuhu

dot3 malas sign in said...

sengal r ko nad...huhu
klu bley xnk tunjuk muka kt org tu lagi...huhu