Wednesday, March 17, 2010

Dinner SUKMUM...last week

Ni adalah post yang dah lewat seminggu...huhu
Last week ari rabu aku g dinner SUKMUM kat Kolam Renang UM
Aku g dengan Jiah, K.Tina & Shakira
Siapa diorang? Mereka adalah kawan satu kolej aku yang aku paksa ikut aku
Ok tak, bukan paksa, tapi ajak + pujuk.
Kat sana jumpa lak dua orang budak kolej 6th yang selalu main volleyball petang2 kat kolej aku.
Lepak r dengan diorang kat sana
Ada citer sakit ati + sadis + lawak + dsb ketika, sebelum dan selepas dinner itu tapi aku malas nak citer kat sini sebab motif aku wat post ni pun sebab nak upload gambar2 ni sume.
Aku rasa tuan punya muka dalam gambar2 ni tgh tunggu aku upload gambar2 ni sume.
Owh, kolej 'kesayangan' aku dapat tempat keenam keseluruhan dalam SUKMUM kali ni.


Kotak medal
abaikan yang kat bawah tu...ahahaha
ni si k.tina pnye keje amek gambar guna fon aku
aku rasa dia nak tunjuk yang atas tu je sebab dia main acara yang tu tapi oleh kerana aku x reti nak guna apa2 software untuk edit gambar, maka aku upload je la sebiji gini
*ko edit sendiri ek tina...ehehe*




Jiah yang di-'ajak+pujuk' oleh aku untuk datang....
datang sebab nak makan je tapi x pasal2 kene amek hadiah untuk sukan lain yang dia x main pun
alkisahnya, kolej aku dapat placing untuk 10 acara. Placing ni maksudnya dapat samaada johan, n. johan, ketiga @ keempat. Dah 10 acara dapat placing, sepatutnya 10 wakil la yang amek hadiah, kan? tapi malam tu disebabkan oleh perkara yang aku malas nak citer, 3 orang (jiah, k.tina & aku ) bergilir amek hadiah. Bayangkan la k.tina g amek hadiah untuk ragbi. Tak ke lawak yang sadis.




K.tina dan trofi johan untuk acara ____.
Sila la teka acara apa...ahahaha
Nape aku gelak? sebab kolej aku satu acara je dapat johan
jeles giler tengok KK5 berderet trofi juara diorang
tapi at least dapat la merasa satu trofi johan...huhu
*tangan sapa la kat blakang kepala tina tu? T_T*




Cubaan pertama jiah yang jeles...gagal
Jiah jeles sebab tu bukan acara yang dia main =P
Tapi dia yang amek trofi tu dengan aku




Cubaan kedua jiah yang jeles...berjaya
Akhirnya dia berjaya melaksanakan misi jeles dia...ehe
*jiah, ampun, tak berniat jahat*




Shakira dan k.tina bersama medal acara?
Diorang lak excited amek gambar dengan medal tu
Sebenarnya ada gambar aku dengan medal tu dan jiah tapi aku taknak upload sebab ada muka aku
*ahem, poyo,ahem*
Si shakira ni kitorang dah suruh amek hadiah gak, tapi dia taknak
*memang motif dia datang nak makan je pun*




Gambar jiah sebelum dia jeles..ahahaha
Dalam jeles tu sempat gak amek gambar...ahaha
Nasib baik la aku berjaya ajak si jiah ni sebab dia bawak keter
Bayangkan kalau aku dgn k.tina je g jalan kaki; tak ke haru nak bawak balik 10 kotak jalan kaki?

2 comments:

~terataibungaindah~ said...

oit letak r gmbar k0...si0t je xletak..haha..

ahhaa...wei, lg satu. kal0 jalan kaki mmg aku xpg la.haha

dot3 malas sign in said...

xmo, aku segan...ahahaha
xyah la, sume dh tau kn rupa aku cmne...ahaha

aku bg cth je la wey...aku pn x sanggup klu kene jln kaki