Wednesday, March 24, 2010

tag oleh terataibungaindah...adoi

aku telah ditag oleh si terataibungaindah...adoi la
dh la tag kali ni cam maut je soklan2 dia
haish....

1)siapakah diri anda dirumah?
hurm...anak tengah dari 5 orang adik beradik..anak perempuan kedua...paling brutal...anak perempuan yang paling mengecewakan mak..huhu...paling banyak ikut perangai ayah...paling pemalas kot...errr, xtau r nk cakap ape lg...tnye r kakak @ adik aku, aku ni camne

2)siapakah diri anda dsamping rakan?
err..x pendiam sangat, x bising sangat...selalu dikelilingi oleh mereka2 yang sengal (guys,it's a compliment)...agak berbeza dari aku yang di rumah...ramai nak aku jadi kakak angkat sebab selalu belikan makanan untuk adik aku kalau keluar...yang pasti, aku di rumah dan aku dengan rakan2 adalah orang yang berbeza....

3)5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai
i) tesis aku siap dengan jayanya
ii) kepercayaan dari family
iii) hidayah & bimbingan
iv) rumah yang aku dapat bilik aku sendiri...xyah besar, cukup untuk aku aturkan barang aku ikut cara aku

4)Siapakah nama pasangan anda?
first, aku x kawen lagi
2nd, orang yang aku maksudkan disini bukan pasangan aku atau sebagainya..dia cumalah seseorang yang pernah kejap jadi orang yang istimewa buat aku tapi sekarang kami decide untuk kawan je....
nama dia dalam henfon aku: nescafe guy

5)Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda?
i) pandai amek ati
ii) baik
iii) layan aku dengan baik
iv) terima aku sebab aku adalah aku
v) lebih pentingkan kebahagiaan orang lain

6)Bila tarikh anda couple?
x couple pun

7)Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
dapat berita sedih pasal dia pastu sebulan lebih tak contact

8)Lagu tema cinta anda?
januari...ahahahaha

9)Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
ntah...takde kot...

10)Tag 10 rakan anda yang lain.

tag secara tradisinya bila sampai kat aku mmg akan stop...huhu
sbb aku taktau nak letak sape
sume macam dah kene tag
kalau rasa nak wat, wat la

2 comments:

~terataibungaindah~ said...

heee...aku da bace~

dot3 malas sign in said...

excited je ko kan....huhuhu