Friday, January 9, 2009

aku dn kucing....

ni cter last year....mse tu tgh stadi week kt U aku ni...kt klj aku lak ade satu study room....tp klu nk g study room ni kene naik tangga yg cm siut ckit....aku prnh t'gelincir kt c2...begitu juga beratus2 org len (betapa siutnye tangga t'sebut)...anak tangga tu dh la kejap besar kejap kecik curam lak tu, ntah sape pnye keje wat tangga cm2.....

ok,back 2 d story...aku pn m'daki la tangga i2 (ayt skema tul)....x smpt aku smpai kt ats tu, ade sekor kucing halang aku nek....die duduk je kt situ....mse tu aku eye level dgn die....aku tenung die....die tenung aku....aku x b'gerak...die x b'gerak....(bygkn situasi ni b'sme2 muzik cter koboi scene hero nk lwn 1-on-1 dgn p'jht)....aku x takut kucing tp ntah nape aku x bley gerak tym tu.....aku lwn mata dgn die....die pndg je aku....dlm ati aku kte "pehal kucing ni nk cr gaduh dgn aku?bknnye aku curi mknn die".....aku dh ready nk m'perthnkn diri aku klu die nk serang aku.....ps2 die pn....



menguap, wat muka boo layan kt aku n turun tangga tanpa memandang aku ckit pn.....

apsal la aku bengong sgt igt kucing tu nk cr gaduh dgn aku?

4 comments:

marinata said...

haha..lawak2..kucen tu pon penah bwat kat ak dulu..tp ngan ak die siap menggeliat ag..tension ak..dah ar ak takut ngan kucen..bley plak di mmperminkan prasaan ak..ngeh3..

tp walaupon die bwat mcam tu kat ak, ak tetap syang kucen...meeoooowwww~ hehe =P
muaaaahhhh...haha..layannn

DoT dOt DoT said...

ahaha...i2 la psl....aku lak bengong g lyn kucing tu....ptt redah je jln...huhu

aku lak syg kt anak2 die yg comel tuh....ehehe

-peace-

marinata said...

ni out of topic..ko da ade group law lum?

DoT dOt DoT said...

aku dh jwb dlm SMS....ehehe