Thursday, May 7, 2009

Arahan Cik Marinata

Aku telah 'diarahkan' buat benda ni oleh cik marinata....huhu...maka aku yang baik ni pun buatlah seperti yang diarahkan.....


Basically arahannye cenggini:

1) [printscreen] wallpaper 'current'

2) citer ape yang best pasal wallpaper tu dan nape dipilih

3) tag 10 orang (di mana aku x termasuk dalam 10 orang tapi diarahkan buat gak...huhu)


Wallpaper ni aku pakai sejak awal tahun ni, kalau tak silap aku la. Kepada sesape yang tak tau, lelaki kat wallpaper aku tu namanya Cloud Strife. Yang ni rupa die dalam citer Final Fantasy VII: Advent Children (FFVII:AC). Cloud ni sebenarnya watak dalam game Final Fantasy VII. Aku tak main pun game tu tapi aku minat si Cloud ni pas tengok movie FFVII:AC. Muka dia dalam game lain dan dalam movie lain. Aku pilih gambar ni jadi wallpaper sebab gambar ni menunjukkan ke-stylo-an, ke-cool-an dan juga ke-macho-an Cloud ini. Dia ade motor yang sangat cool dan pedang yang sangat best. Ape2 pun, ni la 'boyfriend' aku wat mase ni...kuikuikui...maafkan la aku pasal ikon kat desktop yang bersepah tu ek.....
Aku taknak tag sesape...kalau sesape lepas baca ni nak wat, silakan....kalau tak nak, tak jadi ape pun....

2 comments:

im ur secret admirer..ngeh3 said...

ak ske final fantasy..hehe..
tp ak prnh tgok full cte die..
tgok ckit2...haha

-marinata yg malas nk sign in- haha

DoT dOt DoT said...

ahaha, gle terharu ko jd secret admirer aku...ahahaha

best kn cter ni.....klu tgk full lg besh...huhu

apsal la ko malas nak sign in?