Thursday, February 5, 2009

Another 20 things

Ok,aku memang takde keje (sebenarnye ade tapi malas nak buat lagi).
Aku tulis untuk hiburan aku sendiri (dan korang kalau korang rasa ini adalah hiburan)
Another 20 things you might or might not know about me:

1. Ramai orang ingat aku anak bongsu walaupun aku anak tengah

2. Lagu tema aku yang diberi oleh kawan ialah 'Pupus' oleh Dewa19 (fikirla sendiri kenapa)

3. Orang selalu ingat aku sombong sebab muka aku yang macam nak makan orang

4. Aku suka memerhati orang dan keadaan sekeliling

5. Aku selalu tido dalam kelas dan benda ni start sejak aku form 1 dan menjadi semakin kronik sejak form 4

6. Sesetengah sifat aku dianggap pelik oleh kawan2 aku

7. Aku tak suka menunggu dan ditunggu

8. Aku sebenarnya mempunyai tempoh konsentrasi yang singkat (short attention span)

9. Aku tak boleh duduk diam melebihi 5 saat. Akan ada anggota badan aku yang bergerak walau sekecik mana pun pergerakan tu

10. Otak aku tak boleh proses kalau 2 orang memerlukan perhatian aku pada masa yang sama

11. Aku tak suka ade kawan yang boleh aku cakap kat dia"aku tak perlukan musuh kalau ade kawan macam kau" (sape suka,betul tak?)

12. Muka aku akan nampak macam baru bangun tido walaupun dh 2-3 jam aku bangun

13. Aku jarang tunjuk kalau aku terasa hati dengan orang lain (tak tau la kalau orang tu perasan aku terasa hati)

14. Aku suka warna gelap atau warna tanah (warna2 yang depressing..ehehe)

15. Aku seorang yang setia dalam apa jua perhubungan

16. Aku sebenarnya fobia dengan komitmen

17. Aku takut gelap

18. Aku suka berfikir dan kadang2 gelak sorang2 bila teringat benda lucu

19. I found things amusing eventhough other people think it is nothing

20. Aku kene ade bantal peluk/golek baru boleh tido

4 comments:

LiNa said...

no. 19 is one of the reasons kenapa aku ngan kau click cepat.

and immediately rapat.

kita punya ability to find something in nothing.

seperti kulim yang kadang kadang bagaikan hell,
boleh jadi indah dan bearable.

=)

p/s: no 3 pun kita similiar. kita jenis manusia suka pakai topeng "we-don't-give-a-shit".

;)

DoT dOt DoT said...

ya betul

sebab tu juga aku boleh lepak lama2 kt dorm ko dan kita boleh argue macam2

pasal kuli juga amatlah betul =)

p/s: dua benda yang kita similar tu gak la yang buat kita jadi macam outcast kat kulim yang macam hell itu =P

DoT dOt DoT said...

*kulim bkn kuli...asyik typo je.... *_*

LiNa said...

cik!

kenapa tanya kalau free ke tak?
free dari segi camne tu haha