Thursday, February 26, 2009

Salam
Aku mintak maaf sebab 2-3 post kebelakangan ni agak emo dan susah difahami
Sesuatu telah terjadi dan emosi aku jadi agak tak stabil selama beberapa hari
Lepas ni aku akan tulis post yang lebih ceria dan mudah difahami...huhu
So bear with me for the time being.

1 comment:

LiNa said...

hey,

noone should apologize for their feelings.
tak perlu ceria dan mudah difahami kalau tak rasa macam nak jadi ceria dan mudah difahami.
(erk? harap harap faham :P)

kau tulis kat blog, tak kacau hidup siapa2.

so go ahead!
kau nak lepaskan bom segala pun kat page ni,
silakan :)