Sunday, June 28, 2009

...

Ish, tercabar betul aku
Raja Azmi nak buat filem
Filem tu nnti tajuknya Dot dot dot Dalam Botol (... Dalam Botol)
Filem dah la pasal maknyah dengan gay
Macam la takde tajuk lain yang boleh guna
haish.........

5 comments:

m.a.s.t.u.r.a said...

dot..dot..dot..hahaha..die cilok kat blog ko ak rs..hehhe

m.a.s.t.u.r.a said...

dot..dot..dot...ehhehhe....die cilok kt blog ko ni..hehehhee

DoT dOt DoT said...

ahaha...ye la kot (perasan jek aku)
padahal boley je dia guna tajuk lain....haish

hannahlicious said...

hehe, looks like u have to use ur real name now.
hannah = dengki, tak stop stop suruh reveal nama.
haha.

DoT dOt DoT said...

never!!!!! (walaupun ade je komen dlm blog ni yg dh reveal my name...huhu)
u memang, suka nak dengki dgn i kan =P