Saturday, September 5, 2009

menari and family

current atmosphere: sober

Daughter #1 to Daughter #3: hah, awak masuk menari ke?

Daughter #3: tak ah....buat kerja untuk projek tu la

Daughter #1: kalau awak menari, orang mesti akan tengok

dot3: kalau orang menari?

new atmosphere: excited + don't know what

Daughter #1: kalau awak menari, mesti la orang tengok...dengan the Mother, Daughter #4 orang ajak skali

everyone else xcept dot3: ahahahahahahahahaha..............

dot3: korang jangan, karang betul orang join menari kang......

the Mother: kalau betul awak menari, umi nak tengok persembahan awak

Daughter #4: kalau akak dot3 menari mesti kelakar, keras giler

everyone else: ehehe...betul2

the Father: ala, menari macam main softball la

everyone else (again, xcept dot3): .......(a louder laugh).....

the Mother: kalau awak menari, kalau the Son cuti umi ajak the Son dengan daughter #4 g tengok awak...

daughter #1: a'ah...orang boleh g dengan daughter #3

the Son: eyh, kalau tak cuti pun orang sanggup amek cuti tau!

everyone else: ......(they are in a laughing fit)......

dot3: *exasperated* haaa, korang!

can't remember who: pastu rakam persembahan dia....pastu sebarkan video tu kat semua orang

everyone else: *enjoying this VERY much*

the Father: pastu tunjuk video tu dekat Dania (my cute little cuz)...pastu dia mesti buat muka sengih macam perli dia tu

everyone else: .......(they seems can't stop laughing their heads off).........

dot3: *helpless* korang ni......

everyone else: ......(still laughing)......

ah, well, that's what they call family




p/s: mind you, the Father was and is a typical traditional type of father......the type that you read in old stories (kind of).....

5 comments:

-yen- said...

hehe..nk nari>???

DoT dOt DoT said...

owh, xpe la, time kasih je la...huhu
elok2 korang ade placing, aku masuk je trus dpt last...huhu

lea_meEra said...

haha! weyh! marilah bergoyaaaaaannngg~ ^_^

kucin_yg_brutal95 said...

akak bkn akak ke yg kene kacau ngan kitorang? apesat daughter #3? akak kn akak no 2?? '-_-'

DoT dOt DoT said...

lea meera:
x mo!!!

kucin_yg_brutal95:
sila baca betul2....dot3 adalah dot dot dot.....