Monday, July 20, 2009

Help wanted.....

Sape nak tolong aku?
Mencari identiti seseorang.....
Takde rewards, or maybe ade, bergantung pada mood
Sape nak, sila la hubungi aku.....
Sape x tau camne nak hubungi aku, cari member2 aku dan tnye kt mereka camne nk hubungi aku.......
Ini adalah iklan tanpa penaja.....








p/s: aku mungkin serius, aku mungkin tak, bergantung kepada siapa yang bertanya.....

4 comments:

marinata said...

nk tlong ape? hehehe

DoT dOt DoT said...

tolong cari maklumat...ehehe
details, kene tnye kt real-life....

hannah jamma said...

help how?
cari maklumat?
hmm, sila approach saya in real life jika saya lupa untuk bertanya tentang hal ini.

DoT dOt DoT said...

ahaha...
benda ni mcm kelakar tapi xpe, nnti i bitau u...