Saturday, July 4, 2009

new sem, new life?!

Esok dah daftar masuk kolej
Isnin dah start sem
Isnin gak dah start jadi student final year
Macam berdebar pulak
Dah la takde idea langsung nak buat apa untuk latihan ilmiah nanti
Wargh, cuaknya!
Bila fikir ada LI next year, lagi la cuak
Fuhhh,memikirkannya sudah menakutkan..........

Tapi yang pasti, aku nak start hidup baru kat kolej tuh
Nak blah dari kolej dengan kenangan yang best, bukan kenangan yang menyakitkan hati
Plus, aku kene behave sekarang sebab ade spy mak aku kat kolej tuh......(ok la, dia bukan spy mak aku tapi aku kena jaga2 gak, mana la tau kan)
This could be an interesting year for me there.



p/s:sebenarnya takde mood nak balik U balik......

4 comments:

marinata said...

ak pon trsangat malas..huaaa.
weh! cuak ak ko ckap psal latihan ilmiah..adeh~
nk kne pk ke psal tu skang?
ke tajuk die bg kte..?
kecut prut ak weh..haha..

DoT dOt DoT said...

i2 la psl...
msti la kene pk weyh...
ntah la,aku pun xtau...huhu

lea_meEra said...

eh! benci la.. monday da dekat!!!
xnak LI~
xnak klass!!
xnk AASGMNT!!
xnk xnk xnk!!

DoT dOt DoT said...

nak xnk, kene nak gak....huhu