Tuesday, October 13, 2009

dah, xyah teka dah...

Jawapan kepada 'kuiz' sebelum ni....korang kira la sendiri markah korang....

Individu 1: Mr. A

Individu 2: Mr. H

Individu 3: cerimanis @ hanim @ marinata

Individu 4: Mr. E

Individu 5: Mr. Faris a.k.a Saddam...ye, aku pernah sekejap diskandalkan dengan dia

Individu 6: marinata

Individu 7: Mr. N...nama betul terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu

Individu 8: Ada 2 jawapan sebenarnya. Dania yang comel @ takde sesape pun =P....

Individu 9: nad diskriminasi dan seorang lagi kawan yg bukan di UM...jawab nad diskriminasi pun cukup

Individu 10: soalan ini juga terpaksa dirahsiakan jawapannya...individu tersebut adalah salah seorang daripada individu2 di atas (definitely yang lelaki la).....siapa yang tau, tau la..siapa yang taktau, nasib la...ehehe


Kira la berapa korang betul ye....agak2 aku tengah mood baik, mintak hadiah...klu rupa aku macam nak belasah orang, pandai2 korang la nak buat apa....


p/s: to certain someone, sbnrnye ko fit byk description yg aku letak tapi aku letak ko kat satu description je....

4 comments:

mr. h said...

hah,thought it was me..thats why i asked..hehe.missed my comments eh?i just decided to cut back on my comments seeing that you have gained more commenters to ur blog now..hehe.but ill always be a loyal follower to ur blog. :)

gudluck on mr. d too!!

DoT dOt DoT said...

ahaha...yeah,sort of missed ur comments....nah, d commentors r all my frens so they sort of juz drop by now n then...thx

i nid all d luck in d world for mr.d -_-"...but thx 4 wish

asrulnizam said...

wah..aku dpt seratus la..hahaha

DoT dOt DoT said...

boleh caya ke?...ehehe
ko nk ape? (walaupun aku x caye kt ko..ahahaha)