Monday, October 26, 2009

Suka dan tak suka study week

Study week muncul kembali
Aku suka study week sebab boleh bangun lewat
Aku suka study week sebab takde kelas
Aku suka study week sebab kurang sikit kesibukan
Aku suka study week sebab aku boleh buat keje aku pada waktu yang aku suka (dengan kata lain, pepagi buta)
Aku suka study week sebab aku boleh me-lagho sekali-sekala


Tapi aku tak suka study week sebab bila study week, exam dah dekat
Aku tak suka study week sebab stressnya lain macam
Aku tak suka study week sebab kebanyakan orang obses dengan belajar (SILA BACA: takde orang yang nak g meronggeng kalau aku ajak)
Aku tak suka study week sebab aku kene baca notes yang bertimbun
Aku tak suka study week sebab aku stress tengok orang lain belajar tapi aku taktau nak belajar apa


Walaupun begitu, aku lebih suka study week dari lectures week
Sebab?
Sebab aku boleh tido banyak2 kalau aku nak

3 comments:

hannah jamma said...

i like this.
sebab sangat betul.

cerimanis said...

ye...mmg btol!!!
MLS2 PON KNE STUDY GAK~~~~

dot3 malas sign in said...

hannah: ahahaha...thx

cerimanis: ye tau...cuma mood tu lmbt dtg...ehehe