Tuesday, October 6, 2009

'Jom Teka Siapa Itu'

Hari ni kita akan bermain permainan 'Jom Teka Siapa Itu'. Sesiapa yang dapat teka semua akan menerima hadiah istimewa dari penulis blog ini. Cara main senang je, saya tulis description tentang seseorang (daripada lingkungan mereka yang saya kenal), anda teka siapa dia.Teka nama samaran pun boleh. Senang bukan. Jom, kita lihat individu2 itu.

Individu 1
Satu clue je dah cukup. Character Building.

Individu 2
Tukang komen kat blog ni yang dah lama tak memunculkan diri.

Individu 3
Seseorang yang kononnya tengah bahagia sekarang. Mungkin ada 2 jawapan.

Individu 4
Orang yang ajak aku g tengok match volley dia.

Individu 5
Skandal aku masa aku 1st year yang tak ramai tau.kot. Senior2 yang buat skandal tu.

Individu 6
Seseorang yang tengah semangat nak suruh aku bahagia. Dalam erti kata lain dia tengah semangat nak cari seseorang untuk aku.

Individu 7
Seseorang yang masih ada tempat istimewa dalam hidup saya. Teeeet......

Individu 8
Siapa di hati saya sekarang.

Individu 9
Seseorang yang memang tengah bahagia. Individu ini berbeza dengan 2 individu yang mungkin di soalan 3

Individu 10
Ini individu terakhir dalam sesi hari ni. Cik cerimanis dan cik nanimsheik dilarang meneka soalan ini kerana mereka sudah tau sape orangnya. Klu-nya: Saya sedang cuba approach individu ini.


Sape dapat jawab kesemuanya dengan tepat akan dapat hadiah istimewa. Hadiahnya terpaksa dirahsiakan buat masa ni. Tiada yuran penyertaan dikenakan. Silalah sertainya jika anda berminat. Sekian terima kasih.


p/s: otak aku dah mereng.......

15 comments:

asrulnizam said...

sape dak 2nd yg main volley ek??
jap aku pikir..jwpn later2 k..huhu

DoT dOt DoT said...

dia x main masum tau.....sila2

cerimanis said...

emy thu sume!!!
tp xmo bgthu!!!
xbest r klu emy y dpt hadiah istimewa tu!!!!wahahahaha

Anonymous said...

sila compile jwpn dn hantar ke ym aku...ahahaha
-dot3 malas sign in-

marinata said...

ak taw 70% je..maka ak mlas la nk jawab..x dpt adiah tuk tmpat ke-3 kn? haha~

Anonymous said...

hadiah utk tmpat ke-3 mungkin akan dipertimbangkan...ehehe.....pelik, aku bajet ko tau 90%....
-dot3 malas sign in lagi-

Anonymous said...

nanti pertandingan habis jawapan akan disenaraikan ke x?
-mr. h

cerimanis said...

wahahahah!!!

DoT dOt DoT said...

mr.h:
hurm x bercadang nak letak tp ble u tnye, mungkin akan letak.

cerimanis:
dan kenapa anda gelak?

millow said...

sya tau..sya tau..
tp nk jwb yg no 8 je..
sebb pling special..hahahahahaah

Anonymous said...

ahahah...mne2 bley pilih2, kene jwb sume....ehehe
-dot3 malas sign in-

LiNa said...

antara banyak banyak tu, sorang tu aku kan kan kan :P
hahaha izinkan diri ini perasan sebentar :P

dot3 malas sign in buat kesekian kalinya said...

ahahaha...mungkin ada...ehehe....jwpn2 aku agak fleksibel....ahahaha....ye2, somewhere kt atas tu ada ko...

asrulnizam said...

arghh sape ni..
aku masih x tau jwpn nyer lg..bg clue yg senang ckit..muahhaha..

dot3 malas sign in said...

ahaha...semangat ko nk teka kan?...die batch aku...jgn risau, nnti2 aku letak gak sape..ehehe