Tuesday, October 13, 2009

Serabut versi ntah keberapa

Baru balik dari 'oversea'...ehehe...
Penat + malas nak start keje yg bertimbun
Dua chapter pertama untuk Mr. D kene hantar next week tapi benda yang paling penting kene ade, x dapat lagi
Minggu ni nak tak nak kene pegi jumpa orang2 yang berkenaan
Aku takut tak sempat je
Free hari Khamis dan Jumaat je
Bila plak boleh set appointment?
Last week banyak free taknak buat, kan sekarang menyesal
Orang lain, smooth je progress diorang.
Aku cuma takut aku kene extend sebab Mr. D
Takut tetiba tak boleh dapat apa yang aku perlukan
Itu menjadi nightmare aku setiap hari
Sampaikan aku berdoa flight aku terhempas tapi takde orang mati, cuma ramai cedera, termasuklah aku
Bodoh atau bangang? Mana satu aku?


p/s: Ada sesape yang kenal sesape yang terlibat dengan SMART tunnel?

2 comments:

mr. h said...

suatu cara penyeselaian masalah yang amat kreatif..hehe

DoT dOt DoT said...

ahahaha....cam bengong je penyelesaian tu....