Sunday, April 26, 2009

Pengejar dan Dikejar II

Beberapa ari lepas, aku ada post satu entry tajuk "Pengejar dan Dikejar". Aku tulis entry tu sebab tetiba dapat ilham lepas lepak dengan sorang kawan aku ni. Dan aku langsung tak expect akan dapat comment dari silent reader aku. (Btw, aku baru tau dari kawan aku yang sebenarnya ramai dah tau ni adalah blog aku). Dan aku lagi tak expect dia akan letak comment yang mampu buat aku terkedu (3 kali, no less!).



To Mr. Hanzo (naturally, I assume you are a he), I don't know who you are, what are your intentions or whether you are just amusing urself. All I know is that you managed to impressed me (a lot) because it's not an easy feat to stumped me three times in a row. That is a compliment for you. I'll look forward to your comments.

Kepada pembaca2 aku yang lain, terima kasih sebab lawat blog aku.


p/s: tajuk dengan isi xde kaitan langsung.....

5 comments:

silent reader hanzo :) said...

heh,peminat menjadi yang diminati pulak..terbalik ni...
anyway,thanks for the compliments...really appreciate it.hope u do well in ur exams n yeah,ill be waiting for ur next post.

asrulnizam said...

i think most of blogger ad know, the owner of dis blog..huhu
myb the owner, the only one, still dunno..we know, dis is "ur" blog..
peace.. =D

p/s:i start recognze ur blog frm ur january post "misi berjaya"..huhu

nothing to worry..teruskan berkarya..

DoT dOt DoT said...

to hanzo:
sama2 la kita saling meminati =P...ehehe
all the best 2 u 2!

to asrulnizam:
yeah, i think so too...aku hidup cam katak dalam tempurung ckit...huhu

aha,yup n u r d only one who noe d details (i think)....

ok,always will....

emeliakontesa said...

hahhahahaha....hehehehe

wakakakaka....

sweeet!!!!!!!!!!wink~~~

DoT dOt DoT said...

cik emeliakontesa, mengapakah anda ketawa dengan berbagai rupa? apakah maksudnye? (garu kepala)